Percheziție domiciliară la locuința unui ploieștean bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință. Bărbatul a fost reținut.

06 Jul 2017 15:23
Percheziție domiciliară la locuința unui ploieștean bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință. Bărbatul a fost reținut.
Polițiștii ploieșteni au fost sesizați privind săvârșirea unui furt dintr-o locuință din municipiu.
În urma activităților desfășurate, judiciariștii ploieșteni au identificat persoana bănuită de comiterea faptei " un localnic de 26 de ani.
În cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind găsit un laptop, susceptibil a proveni din furt. A fost predat, ulterior, persoanei vătămate.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167