Percheziții în Bucov, Valea Călugărească și Ploiești într-un dosar de furt calificat

05 Sep 2019 09:01
Percheziții în Bucov, Valea Călugărească și Ploiești într-un dosar de furt calificat
Polițiștii prahoveni au descins, astăzi, la locuințele mai unor persoane bănuite de furt calificat. 5 percheziții sunt efectuate. O percheziție are loc pe raza localității Valea Călugărească, trei percheziții pe raza localității Bucov, și o percheziție în Ploiești.
" Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii august a.c., pe timpul nopții și prin efracție, cei în cauză ar fi sustras un moped utilizat pentru efectuarea de livrări la domiciliu, din incinta unei societăți comerciale, de pe raza mun. Ploiești", anunta IJP Prahova.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la 2.500 €.
3 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.
foto ilustrativ http://obiectivbr.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0000
XAU Gramul de aur 245.7662 0.0000