Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de furt

11 Feb 2020 09:34
Percheziții în Ploiești la  persoane bănuite de furt
Descinderi, în această dimineață, în Ploiești. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează 3 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.
"Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna septembrie 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comis mai multe furturi din societăți comerciale situate pe raza municipiului Ploiești, pătrunzând prin efracție în incinta acestora sau prin distragerea atenției lucrătorilor comerciali, ocazie cu care ar fi sustras mai multe produse alimentare și nealimentare. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 2.500 lei", arata IJP Prahova.
La acțiune participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.
foto ilustrativ http://www.turnulsfatului.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359