Perchezitii in Ploiesti, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale

21 Jan 2019 14:38
Perchezitii in Ploiesti, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale
Oamenii legii au descins astazi la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Dis de dimineata, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 6 percheziții, în Ploiești.
Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada noiembrie " decembrie 2018, cei în cauză ar fi pătruns în diverse societăți comerciale din Ploiești și din zona limitrofă municipiului, de unde ar fi sustras diverse bunuri și bani, anunta Politia Prahova.
Bunurile respective erau ulterior comercializate către diverse persoane.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea furturilor și bunuri susceptibile a proveni din comiterea acestora.
5 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677