Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de tâlhărie

08 Apr 2020 09:58
Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de tâlhărie
În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat trei percheziții pe raza municipiului, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.
*Din cercetări a rezultat faptul că, în data de 26 martie a.c., persoanele bănuite ar fi deposedat prin violență, o femeie, de geanta personală, care conținea acte, bani și un telefon mobil.
De la una dintre locațiile vizate, a fost ridicat un telefon mobil ce pare a proveni din activitatea infracțională*, a transmis Politia Prahova.
5 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 1.500 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab" Ploiești.
Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
foto ilustrativ https://monitoruldevrancea.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677