Percheziții în Ploiești și Vălenii de Munte, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj

11 Dec 2019 10:51
Percheziții în Ploiești și Vălenii de Munte, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează în acestă dimineață 12 percheziţii pe raza județului Prahova, la locuințele și sediile sociale ale unor societăți folosite de persoane bănuite de cămătărie și șantaj. Descinderile au loc pe raza municipiului Ploiești și orașului Vălenii de Munte. Potrivit Politiei Prahova, din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2014-prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de șantaj. 7 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.
La activităţi participă lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești și Serviciul Criminalistic din cadrul I.J.P. Prahova.
Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Sursa foto ilustrativ: antena3.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8336 -0.0005
USD Dolarul SUA 4.0757 -0.0219
GBP Lira sterlina 5.3448 -0.0089
CHF Francul elvetian 4.4832 0.0037
XAU Gramul de aur 267.2285 6.9188