Percheziții în Ploiești și Vălenii de Munte, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj

11 Dec 2019 10:51
Percheziții în Ploiești și Vălenii de Munte, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează în acestă dimineață 12 percheziţii pe raza județului Prahova, la locuințele și sediile sociale ale unor societăți folosite de persoane bănuite de cămătărie și șantaj. Descinderile au loc pe raza municipiului Ploiești și orașului Vălenii de Munte. Potrivit Politiei Prahova, din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2014-prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de șantaj. 7 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.
La activităţi participă lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești și Serviciul Criminalistic din cadrul I.J.P. Prahova.
Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Sursa foto ilustrativ: antena3.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Buna ziua n-am unde sa stau stau pe străzi n-am unde
Felicitări!
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Curs valutar
EUR Euro 4.7792 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.2976 0.0145
GBP Lira sterlina 5.6074 0.0154
CHF Francul elvetian 4.4485 -0.0007
XAU Gramul de aur 215.0476 0.9339