Percheziții în Prahova, într-un dosar de contrabandă

31 Jan 2020 11:52
Percheziții în Prahova, într-un dosar de contrabandă
Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au descins la o locuință și la o firmă, într-un dosar de contrabandă.
Potrivit anchetatorilor, din cercetări a rezultat faptul că, din iunie, anul trecut și până în prezent, o persoană care are calitatea de bănuit ar fi colectat, deținut, transportat, depozitat și vândut, pe raza județului Prahova, țigarete provenite din contrabandă.
"La domiciliul persoanei vizate au identificate și indisponibilizate 12.376 țigarete diferite mărci precum și suma de 25.000 lei, susceptibile a proveni din activitatea infracțională.
Totodată, la punctul de lucru al societății comerciale, au fost identificate 7560 țigarete și 12 litri băuturi spirtoase, fără documente justificative de proveniență, sens în care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării", anunta IJP Prahova.
În urma acestor activități, un bărbat de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.
foto https://realitateadeiasi.net/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8288 0.0042
USD Dolarul SUA 4.4163 0.0030
GBP Lira sterlina 5.4966 0.0417
CHF Francul elvetian 4.5682 0.0036
XAU Gramul de aur 225.8515 -0.4651