Percheziții la hoții de lemne (VIDEO)

27 Jul 2017 15:17
Percheziții la hoții de lemne (VIDEO)
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat astăzi 10 percheziții în județ, la domiciliile unor persoane bănuite de activități ilegale în domeniul silvic. Persoanele respective sunt din comuna Dumbrăvești, județul Prahova. Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – iulie 2017 acestea ar fi tăiat ilegal și sustras material lemnos din fondul forestier al Ocolului Silvic Slănic, precum și din fonduri private de pe raza orașului Plopeni și comunei Cocorăștii Mislii.
În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit la locațiile vizate cantitatea de 3 m3 de cherestea și 4 m3 de material lemnos de foc (bușteni, specia stejar), pentru care nu existau documente de proveniență. Materialul lemnos descoperit a fost ridicat în vederea cercetărlior, precum și 9 atelaje hipo, 3 motoferăstraie și alte unelte utilizate la tăierea și prelucrarea lemnului sustras (topoare, chingi, ferăstraie etc)
De asemenea, 11 persoane bănuite au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.
La percheziții au participat și echipe din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.

Sursa foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767