Percheziții la la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință și al unui furt dintr-o societate

14 Jan 2020 11:41
Percheziții la la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință și al unui furt dintr-o societate
Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Poliție Ploiești au efectuat in aceasta dimineata 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință și al unui furt dintr-o societate. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Prahova, “două mandate de aducere au fost puse în executare.
Din cercetări au rezultat indicii că, în luna decembrie 2019, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție într-o locuință și într-o societate, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și bunuri de valoare.
Două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 4.000 de lei.
De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, materiale de construcții și o sumă de bani, care par a proveni din activitatea infracțională.
La activităţi au participat și jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.”
UPDATE : În urma perchezițiilor efectuate, doi ploieșteni în vârstă de 20, respectiv 22 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere legală.

Foto ilustrativ: antena3.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291