Perchezitii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice

29 Jan 2018 09:45
Perchezitii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice
În cursul acestei dimineți, polițiștii prahoveni au efectuat 3 percheziții la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice. 8 mandate de aducere au fost puse în aplicare.
La data de 29 ianuarue, polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. Descinderile au avut loc la două locații din comuna Colceag și una din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.
Din cercetări a reieșit că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras material lemnos din fondul forestier situat pe raza comunei Drăgănești.
Ulterior, lemnul ar fi fost vândut unor persoane, care l-au folosit la încălzirea locuințelor.
În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 3 motoferăstraie, precum și alte unelte folosite în activitatea infracțională. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 4 m³ de material lemnos.
Au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova.
Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000