PERCHEZIŢII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE OPERAȚIUNI CU ARTICOLE PIROTEHNICE FĂRĂ DREPT

27 Nov 2020 09:40
PERCHEZIŢII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE OPERAȚIUNI CU ARTICOLE PIROTEHNICE FĂRĂ DREPT
În acestă dimineață, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Urlaţi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în Urlați, la o persoană bănuită de deținerea și comercializarea ilegală de articole pirotehnice, anunță IJP Prahova.
Sursa citată a mai menționat că, în urma perchezițiilor efectuate, la locuința respectivă au fost găsite mai multe articole pirotehnice, în cantitate totală de aproximativ 8 kg. Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna noiembrie a.c., persoana în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise de pe site-uri de profil în scopul recomercializării acestora pe raza orașului.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare a "orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept", faptă prevăzută și sancționată de Legea nr. 126/1995.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092