Perchezitii la persoane banuite ca furau din masini. Vizau masinile aflate in deplasare! Afla cum actionau mai exact!

16 Sep 2020 08:49
Perchezitii la persoane banuite ca furau din masini. Vizau masinile aflate in deplasare! Afla cum actionau mai exact!
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează, in aceasta dimineata, 3 percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din autoturisme.

Din cercetările politistilor, a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 furturi din autovehicule în județele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita și Buzău, în perioada iulie- august.
În fapt, conform Politiei Prahova, aceștia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după înțeparea roților, pe timpul efectuării reparației anvelopei de către victimă, sustrăgeau bunuri și bani din autoturisme.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei. La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.
Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Sursa: gazetadestiri.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1874 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5137 0.0000
XAU Gramul de aur 251.0994 0.0000