Perchezitii la persoane banuite ca furau din masini. Vizau masinile aflate in deplasare! Afla cum actionau mai exact!

16 Sep 2020 08:49
Perchezitii la persoane banuite ca furau din masini. Vizau masinile aflate in deplasare! Afla cum actionau mai exact!
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează, in aceasta dimineata, 3 percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din autoturisme.

Din cercetările politistilor, a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 furturi din autovehicule în județele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita și Buzău, în perioada iulie- august.
În fapt, conform Politiei Prahova, aceștia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după înțeparea roților, pe timpul efectuării reparației anvelopei de către victimă, sustrăgeau bunuri și bani din autoturisme.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei. La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.
Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Sursa: gazetadestiri.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9268 0.0012
USD Dolarul SUA 4.0326 -0.0201
GBP Lira sterlina 5.7268 0.0133
CHF Francul elvetian 4.4926 -0.0059
XAU Gramul de aur 242.2201 1.3219