Perchezitii la persoane banuite de infractiuni economice in mai multe judete printre care si Prahova

16 Aug 2018 03:00
Perchezitii la persoane banuite de infractiuni economice in mai multe judete printre care si Prahova

Polițiștii din judetul Dâmbovița efectuează 22 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste un milion de euro, prin infracțiuni economice. Perchezitiile au loc în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova si vizează destructurarea unei grupări infracționale specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor.
Persoanele respective, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile, in perioada 2014 - 2017. De asemenea, acestea ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.
La activități participă și polițiștii din Târgoviște, Găești, Pucioasa și Fieni, precum și efective din București, Giurgiu, Argeș și Prahova.
Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587