Perchezitii la persoane banuite de infractiuni economice in mai multe judete printre care si Prahova

19 Oct 2018 08:44
Perchezitii la persoane banuite de infractiuni economice in mai multe judete printre care si Prahova

Polițiștii din judetul Dâmbovița efectuează 22 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste un milion de euro, prin infracțiuni economice. Perchezitiile au loc în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova si vizează destructurarea unei grupări infracționale specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor.
Persoanele respective, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile, in perioada 2014 - 2017. De asemenea, acestea ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.
La activități participă și polițiștii din Târgoviște, Găești, Pucioasa și Fieni, precum și efective din București, Giurgiu, Argeș și Prahova.
Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Frumos imi place tot ce se face pentru oras.
Sunt multi care nu fac stop-ul aici...din stop il face cedeaza...e trist ce vad mai mereu...odata ce e un semn trebuie respectat atat pt tine cat si pt ceilanti.
APA NOVA ,sa faca bine ca sa deschida si vana de la CRANGUL LUI BOD care se afla linga podul de pe CENTURA DE VEST Ploiesti si anume cea care merge la statia de langa PODUL INALT VEST ,sau cea de la intersectia Soseaua Vestului -Republici unde sunt vanele principale de legatura ,ca eu cand iam intrebat daca pica CRANGUL LUI BOD au zis ca deschide vanele de la INEL TREI BRAZI ptr alimentarea VESTULUI
Mafia lucreaza
cu banii aștia imi cumpar un cal
Curs valutar
EUR Euro 4.6658 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.0493 0.0134
GBP Lira sterlina 5.3102 0.0065
CHF Francul elvetian 4.0769 0.0085
XAU Gramul de aur 159.3087 0.1231