Perchezitii la persoane banuite de infractiuni economice in mai multe judete printre care si Prahova

27 May 2018 04:25
Perchezitii la persoane banuite de infractiuni economice in mai multe judete printre care si Prahova

Polițiștii din judetul Dâmbovița efectuează 22 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste un milion de euro, prin infracțiuni economice. Perchezitiile au loc în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova si vizează destructurarea unei grupări infracționale specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor.
Persoanele respective, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile, in perioada 2014 - 2017. De asemenea, acestea ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.
La activități participă și polițiștii din Târgoviște, Găești, Pucioasa și Fieni, precum și efective din București, Giurgiu, Argeș și Prahova.
Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288