Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni din Prahova și Dâmbovița (VIDEO)

27 Sep 2017 16:19
Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni din Prahova și Dâmbovița (VIDEO)
În această dimineață, polițiștii din Prahova și Dâmbovița, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 3 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale " I.G.P.R., au efectuat 3 percheziții în județul Dâmbovița, la persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna iunie a anului acesta și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 3 infracțiuni de înșelăciune prin ghicit sau folosindu-se de memoria unei persoane decedate.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat două autoturisme, bijuterii, bani, acte care atestau amanetarea unor bunuri precum și alte bunuri susceptibile a fi folosite în comiterea infracțiunilor.

3 persoane depistate au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

La activități au participat și jandarmi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731