Perchezitii la persoane cercetate pentru operatiuni psihoactive

24 Jun 2021 16:26
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 9 percheziții, în Prahova, Brăila și Galați, la persoane bănuite de vânzare de noi produse psihoactive, anunta Politia Prahova.
Potrivit IJP Prahova, din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna decembrie 2020, un grup format din 10 persoane ar fi vândut cantități de produse psihoactive, către consumatori din Prahova, Brăila și Galați.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate circa 25 de grame de materie vegetală susceptibilă psihoactivă, 55 pliculețe autosigilante susceptibile psihoactive, 5 telefoane mobile, precum și 4.000 de lei.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru audieri, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile legale.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au fost sprijiniți în activități, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați și de cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești, Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați și Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677