Perchezitii pe banda rulanta la hotii de lemne

30 Jan 2018 09:57
Perchezitii pe banda rulanta la hotii de lemne
Politistii din Prahova fac, astazi, noi perchezitii la persoanele banuite de infractiuni silvice. De aceasta data au descins in trei locuinte din Bălțești.
3 persoane au fost reținute ieri la perchezitiile facute de politistii din Valea Călugărească la persoanele banuite ca au taiat ilegal lemne, suspectii urmand sa fie astazi prezentați parchetului cu propunere de sesizare a instanței în vederea luării măsurii arestării preventive. Unul din cei 3 barbati este cercetat și pentru ultraj, dupa ce ar fi amenințat un padurar cu un topor, in timp ce a fost surprins sustrăgând material lemnos.
La perchezițiile din zona Valenii de Munte, facute tot la persoane banuite de infractiuni silvice, au fost ridicați 3,5 metri cubi lemn ,4 motoferastraie, 4 harnașamente și alte unelte.
foto cu carcater ilustrativ: Ora de Sibiu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434