Peste 100 de persoane sunt aduse la audieri la DIICOT Ploiești. Unei femei i s-a făcut rău (VIDEO)

21 Nov 2017 10:20
Peste 100 de persoane sunt aduse la audieri la DIICOT Ploiești. Unei femei i s-a făcut rău (VIDEO)
23 de percheziții pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Suceava, Ialomiţa, Vrancea, Constanţa şi Harghita au fost efectuate în această dimineață de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti și ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești. În urma acestor percheziții peste 100 de personae sunt aduse la audieri la Ploiești. Unei femei însărcinate, în vârstă de 31 de ani, i s-a făcut rău și a fost preluată cu o ambulanță și dusă Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Audierile continuă și la această oră.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Intr-adevar, floraria MaJolie vine totdeauna cu noutati pentru noi clientii . Bun gust si muuuuullltttt rafinament! Imi place acest motto;,,Cand ati oferit fara vreun motiv o floare?,,
Adevarate cuvinte.Vasluiul a protestat trei zile la sediul ISJ.Am fost ignorați total.Delegația liderilor de sindicat a fost primită de catre Prefectura unde surprinzător de repede prefectul si subprefectul au inteles unde sunt nemulțumirile noastre in ce priveste Legea salarizării si ne-au promis sprijin total.Dureros si jignitor a fost modul in care conducerea ISJ a optat să ne trateze.Indiferenta totala.Zero dialog.Si ca eu sunt cu siguranta cam tot I aflati in functie de conducere.Rusine!!!!!!!!!!!!!
Gresit! #salariisescriecudoii
Poate că au frustrări, se răzbună pe cei care nu le-au dat note mai mari când au fost elevi. Aş propune ca la alegeri să facă cunoscută votanților Foaia matricolă clasele 1-12 și a anilor de studii post liceu.
Mi se pare foarte important ca an Baicoi a anceput sa se faca multe an folosul nostru. Eu de exemplu vreu ca canalizarea sa ajunga si pe stada mea (Agica nr. 4)cu totul ca decat trece pe strada Tudor Vladimirescu.
Curs valutar
EUR Euro 4.6469 0.0069
USD Dolarul SUA 3.9414 0.0092
GBP Lira sterlina 5.2259 0.0183
CHF Francul elvetian 3.9833 0.0171
XAU Gramul de aur 163.6579 1.3775