Peste 10.000 de turiști au ales Valea Prahovei, stațiunile Sinaia Bușteni și Azuga au fost ocupate 100% pentru Revelion

02 Jan 2018 12:30
Peste 10.000 de turiști au ales Valea Prahovei, stațiunile Sinaia Bușteni și Azuga au fost ocupate 100% pentru Revelion
Județul Prahova se remarcă și în acest sezon, fiind destinația preferată în această minivacanță de Revelion. Peste 10.000 de turiști au ales Valea Prahovei, stațiunile Sinaia Bușteni și Azuga au fost ocupate 100% pentru Revelion.

De asemenea zonele Breaza și Campina au fost la mare căutare peste 1000 de turiști alegând să petreacă aici sărbătorile și au înregistrat grad de ocupare de peste 95% pentru perioada de Revelion. Această zonă turistică crește în popularitate " 10% creștere în comparație cu anul trecut, când gradul de ocupare a atins 80% din capacitatea de cazare a celor două localități.

Crăciunul a fost de asemenea o ocazie prielnică pentru o minivacanță în Prahova. În Sinaia, Bușteni și Azuga gradul de ocupare a fost tot de 100%, în timp ce în Breaza și Campina gradul de ocupare a depășit 90%.

În stațiunile montane vremea călduroasă a restricționat schiul pe o parte din pârtii, însă se schiază pe pârtia Cazacu Începători și Variantă și pe Sorica la Azuga (30 cm zăpadă). La Bușteni se schiază bine pe Kalinderu 1 și 2 (20-25 cm de zăpadă), iar la Sinaia se schiază la peste 1700 m, pe Valea Dorului 1 și 2 și pe Laptici (50 " 60 cm de zăpadă).

Pentru Revelion pachetele au inclus cină festivă în noaptea dintre ani, și au costat la un hotel de 4 stele peste 3000 lei/persoană în timp ce la 3 stele peste 2000 de lei/persoană, iar la o vilă de 3 stele - 1200 lei/persoană.

În acest moment hotelierii din Prahova se pregătesc să întâmpine turiștii care serbează Crăciunul de rit vechi care este sărbătorit în fiecare an pe data de 7 ianuarie.

"Ne bucura prezenta în număr mare a turiștilor în Prahova atât pentru minivacanța de Crăciun cât și pentru Revelion. Aceștia ne demonstrează că trendul ascendent se păstrează, iar faptul că Breaza și Campina au un grad de ocupare atât de mare ne arată că promovarea acestora da roade și că într-adevăr Prahova, prin calitatea serviciilor oferite este în continuare Regina Vacantelor romanilor." A declarat Adrian Voican, președintele APDT Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167