Peste 200 de arme și aproape 9.000 de unități de muniție ridicate de politistii prahoveni

31 Jan 2018 09:39
Peste 200 de arme și aproape 9.000 de unități de muniție ridicate de politistii prahoveni
Polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Ploiești, pentru verificarea îndeplinirii măsurii complementare de introducere a armelor și munițiilor la un armurier autorizat. În prezența administratorului societății, s-a constatat faptul că erau deținute, fără drept, arme și muniții supuse autorizării.
Pentru acest motiv, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și au procedat la inventarierea și ridicarea în vederea continuării cercetărilor a unui număr de 213 arme letale și neletale supuse autorizării și a unui număr de 8.638 unități de muniție de diferite tipuri, mărci și calibre.

foto cu caracter ilustrativ: Reporter NTV

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176