Peste 200 de arme și aproape 9.000 de unități de muniție ridicate de politistii prahoveni

31 Jan 2018 09:39
Peste 200 de arme și aproape 9.000 de unități de muniție ridicate de politistii prahoveni
Polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Ploiești, pentru verificarea îndeplinirii măsurii complementare de introducere a armelor și munițiilor la un armurier autorizat. În prezența administratorului societății, s-a constatat faptul că erau deținute, fără drept, arme și muniții supuse autorizării.
Pentru acest motiv, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și au procedat la inventarierea și ridicarea în vederea continuării cercetărilor a unui număr de 213 arme letale și neletale supuse autorizării și a unui număr de 8.638 unități de muniție de diferite tipuri, mărci și calibre.

foto cu caracter ilustrativ: Reporter NTV

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167