Peste 300 de tineri incep astazi Scoala de Pompieri, la Boldesti

29 Jan 2018 12:03
Peste 300 de tineri incep astazi Scoala de Pompieri, la Boldesti
Astăzi, 29 ianuarie 2019, cadrele şi proaspeţii elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu participă la desfăşurarea unui eveniment cu semnificaţii majore pentru devenirea personalităţii şi anume începutul perioadei de formare iniţială în carieră pentru cei 333 de tineri care au optat pentru nobila profesie de pompier salvator.
Debutul într-o instituţie militară de învăţământ se confundă cu începuturile unei noi existenţe sociale şi de suflet, care va descrie moduri noi de raportare atitudinală, valorică şi comportamentală la problemele vieţii.

În cadrul festivităţii, comandantul unităţii de învăţământ colonel Ioan-Cristian CONSTANTIN, a transmis elevilor că “şcoala noastră îşi fundamentează activitatea pe principiile învăţământului preuniversitar aplicate la particularităţile şi rigoarea unei instituţii postliceale militare. Aşa cum veţi vedea, cu ochii minţii şi ai sufletului, această şcoală pregăteşte oameni în scopul nobil de apărare şi salvare a vieţii şi bunurilor altor oameni”.
Nu ne rămâne decât să urăm mult succes elevilor în anul care abia începe, iar conceptele de camaraderie, onoare, demnitate, respect faţă de lege şi semeni, dragoste faţă de adevăr şi dreptate să le devină coordonate majore în viaţă !

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791