Peste 3000 de posturi vor fi scoase la concurs, la MAI. Angajari din sursa externa

27 Oct 2017 09:52
Peste 3000 de posturi vor fi scoase la concurs, la MAI. Angajari din sursa externa
În ședința de ieri a Guvernului României a fost aprobat Memorandumul care permite încadrarea din sursă externă a 3.694 de funcții operative și neoperative din Ministerul Afacerilor Interne.
"Este încă un pas pe care îl facem pentru reducerea deficitului de personal cu care ne confruntăm. Prin acest act normativ, am vizat în primul rând acoperirea nevoilor imediate de personal din zona de ordine publică sau de la serviciile de eliberare a pașapoartelor și cele de înmatriculări și permise de conducere, dar și aducerea de specialiști pentru care instituțiile noastre de învățământ nu au specializări în programa de școlarizare, dar de care instituția are atâta nevoie. Tot acest pachet de măsuri pentru reducerea deficitului de personal, și mă refer aici la suplimentarea locurilor din școlile de agenți și subofițeri astfel încât să putem pregăti 2 promoții anual sau reducerea perioadei de școlarizare de la doi ani la un an, înseamnă pentru ministerul nostru un efort considerabil, însă este, de asemenea, un efort necesar pentru aducerea la normalitate a capacității noastre de răspuns și de intervenție", anunta Carmen Dan, ministrul MAI.
foto: MAI

COMENTARII

64x64

Catalin

Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
64x64

RADU AVIDA

Cand incep înscrierile si ce limita de varsta este ?
64x64

Adelin

Ar fi bine ca in vara la oradea sa fie tot 280 locuri.
64x64

PREUTESI LACRAMIOARA

este limita de varsta
64x64

Udrea Mihaela

Bună ziua! Aș dori să știu când încep înscrierile din sursă externă și în județul Brăila.Va mulțumesc anticipat.O zi frumoasă!
64x64

Mihaela

Tu ala care intrebi de șpagă,pt o persoana fără creier cum ești tu (incapabila sa învețe legislație) nu exista o suma fixa ca oricum nu primește retardați....pt cei interesați,urmăriți fervent publicații ale anunțurilor de concurs făcute de fiecare Insp.de poliție sau direct pe pagina ministerului .De regula toate posturile la nivel de țara sa scot in același timp.
64x64

silvia

cand incep inscrierile?
64x64

Matei Bogdan Alexandru

Cand incep inscrierile si daca este limita de vârstă
64x64

Daniela

Buna seara, Cand incep inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
64x64

robert

eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677