Peste 500 de membri ai ALDE Prahova, conduși de președinta filialei, deputatul Grațiela Gavrilescu, și membrii Biroului Politic, s-au alăturat miilor de participanți la MARȘUL DEMNITĂȚII, din Brasov

12 May 2019 21:26
Comunicat de presa ALDE Prahova: "În cursul zilei de astăzi, peste 500 de membri ai ALDE Prahova, conduși de președinta filialei, doamna deputat Grațiela Gavrilescu, și membrii Biroului Politic, s-au alăturat miilor de participanți la MARȘUL DEMNITĂȚII, organizat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- ALDE, la Brașov, pe traseul urmat de muncitorii Întreprinderii de Autocamioane, în 15 noiembrie 1987, în semn de protest față de abuzurile regimului comunist.
Mesajul transmis de președintele partidului, domnul Călin Popescu Tăriceanu, a fost unul fără echivoc și susținut de către toți participanții: "Vrem să trăim într-o țară cu adevărat liberă, în care cetățenii nu sunt manipulați, așa cum se întâmplă azi, de urmașii fostei securități, practic, nu vrem copiii securiștilor noștri să ajungă securiștii copiilor noștri!"
Alături de președinte, pe scena evenimentului, s-au aflat liderii naționali ai ALDE și candidații formațiunii la alegerile europarlamentare, care, în mesajele lor, le-au transmis participanților îndemnul la acțiune împotriva tuturor abuzurilor "care i-au îngenuncheat pe români și au distrus destine".
Totodată, au subliniat faptul că scrutinul din 26 mai trebuie să fie o pregătire pentru "toamna președinției ALDE și a lui Călin Popescu-Tăriceanu", apreciind, în susținerea entuziastă a celor prezenți, că "… nu va exista normalitate în România până când nu vom avea un președinte ca și Călin Popescu-Tăriceanu".
"Mobilizarea care a avut loc, respectul cu care membrii ALDE i-au omagiat pe eroii brașoveni din noiembrie 1987 și modul civilizat în care am organizat acesst eveniment, fără turbulențe și excese de limbaj și cu afectarea minimă a traficului rutier și ordinii publice spun mult despre cum ALDE înțelege să facă politică și să își exprime opiniile în România anului 2019, stat membru UE!
Le mulțumesc din suflet colegilor și prietenilor din Prahova, care au demonstrat, o dată în plus, că suntem, cu adevărat, o echipă unită, le mulțumesc și colegilor din ALDE Brașov, gazdele evenimentului, și sper ca demersul nostru de astăzi să fi fost perceput de către întreaga țară așa cum ne-am dorit: o pledoarie pentru cinstirea românilor curajoși și de apărare a democrației și Constituției!", a declarat, la finalul acțiunii, doamna președinte Gavrilescu."

Sursa foto: facebook Gratiela Gavrilescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677