Petrecere pentru cei mici, cu zane, printese si personajele animate, in Ploiesti

24 May 2018 14:10
Petrecere pentru cei mici, cu zane, printese si personajele animate, in Ploiesti
Cei mici, si nu numai, sunt invitati sa participe la o mega petrecere, organizata de PAVO Dance Studio, in Ploiesti, pe 2 iunie, intre orele 11 si 14. Vor veni Micky si Minnie, dar nu vor lipsi nici zanele,printesele si personajele animate care vor crea o lume de poveste!
"DJ-ul va avea grija sa ne distram cu muzica preferata,iar fotograful va surprinde fiecare moment frumos! Bufetul va va sta la dispozitie pentru ca foamea sa nu ne strice distractia! Si pentru ca suntem copii si ne plac dulciurile, vata de zahar va fi la loc de cinste! Elevii scolii noastre ne vor incanta in pasi de dans cu momente special pregatite! Vor fi alaturi de noi si elevii Clubului Sportiv Shiro Washi cu o demonstratie de karate", anunta organizatorii.
Accesul se va face numai in urma rezervarii in prealabil la numarul de telefon:0760 037 272!
Locurile sunt limitate!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677