PETROLUL NU MOARE! GALERIE FOTO

20 Feb 2015 19:06
Protest al suporterilor echipei de fotbal Petrolul Ploiesti. Aproximativ 1.500 de fani s-au strans in centrul municipiului, pentru a protesta fata de situatia echipei favorite. Ei au manifestat împotriva patronului si directorului clubului, nemultumiti de situația financiară dezastruoasă în care a ajuns echipa.
Fanii au oferit un adevarat spectacol. Nu au fost violenti, desi zeci de jandarmi erau pregatiti sa intervina in cazul in care spiritele se incingeau.
Lupii galbeni au avut un intreg arsenal de .... steaguri, pe multe dintre ele fiind trecute mesajele "Petrolul suntem noi" sau "Petrolul nu moare".
Fanii sunt nemultumiti de situatia financiara in care a ajuns echipa. Ei au scandat împotriva patronului Dan Capră, care se afla acum în arest într-un dosar instrumentat de DIICOT.
Lupii galbeni au plecat apoi spre stadionul Ilie Oana, sa-si sustina echipa favorita in meciul dintre Petrolul Ploiesti si FC Brasov.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677