Platoul Bucegilor, una dintre cele mai căutate destinații de turiști în această vară (FOTO/VIDEO)

14 Aug 2017 11:27
Mulți dintre turiștii care au preferat să-și petreacă vacanța de vară la munte au ales să urce pe Platoul Bucegilor. Principalele obiective din zonă sunt cunoscutele Babele, Sfinxul, Vf Omu și Crucea de pe Caraiman. Pana la Vârful Omu se fac aproximativ 3 ore, de mers lejer. Turiștii spun că
timpul trece repede având in vedere că peisajele sunt superbe și că se bucură de un aer curat și mai ales de răcoare. Varful Omu este de fapt un mic platou, pe care de altfel, după cum probabil știți, a fost construită Cabana Omu, Vorbim despre cabana situată la cea mai mare altitudine din țară, adică la 2505 m (sau 2507 m din alte surse).
Traseul spre Vârful Omu este marcat cu bandă galbenă și e pentru începători, așa că e accesibil tuturor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237