Ploiestean arestat dupa ce schimba etichetele ca sa cumpere produse mai ieftine

23 May 2018 10:22
Ploiestean arestat dupa ce schimba etichetele ca sa cumpere produse mai ieftine
Cei certati cu legea sunt igeniosi. O demonstraza fapta unui barbat de 38 de ani, din Ploiesti. Acesta este cercetat pentru comiterea a 3 înșelăciuni în dauna unui centru comercial (fapte comise prin schimbarea etichetelor de pe produse scumpe pe altele asemănătoare, dar mult mai ieftine) și un furt în dauna altui centru comercial.
De altfel, in acest dosar, polițiști ai Secției Rurale nr. 3 Blejoi au efectuat două percheziții. Două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, una dintre acestea, ploiesteanul de 38 de ani, fiind reținută și, ulterior, prezentată Judecătoriei Ploiești, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile (sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677