Ploieștenii sunt invitați "să pedaleze prin oraș ca să învingă diabetul și obezitatea"

05 Oct 2017 10:07
Ploieștenii sunt invitați "să pedaleze prin oraș ca să învingă diabetul și obezitatea"
Primăria municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația Diabeticilor din Prahova, vă invită sa participați duminică, 8 octombrie 2017, la evenimentul THE FUN RIDE.

Derulată sub motto-ul „Pedalăm prin Ploiești ca să învingem diabetul și obezitatea”, acțiunea are drept scop promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc eficient de luptă împotriva obezității și a diabetului între tineri.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești, o cursă prin care se dorește să se atragă atenția asupra rolului mișcării și sportului pe bicicletă în reglarea glicemiei, prevenirea diabetului, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale.

Traseul propus pentru biciclete este următorul: Sala Sporturilor – Plăieșilor – Rudului – Maramureș – B-dul Republicii – Mc Donald’s Nord, retur B-dul Republicii – Tache Ionescu – Mărășești – Sala Sporturilor, startul plecării în cursă urmând să aibă loc la ora 11.30.

De asemenea, în Parcul Tineretului va fi amenajat un cort unde, în cursul dimineții, între orele 10.00 și 11.00, cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia, tensiunea și greutatea.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Ploiești spune DA pentru sănătatea TA” și este finanțat de Municipiul Ploiești. Parteneri: Școala Postliceală Sanitară Thoma Ionescu și Coaliția COPAC . Sponsori: Polisano Pharmaceuticals, Sanofi Romania, Roche Romania, Estrade Distribution(Fora).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895