Ploieștenii sunt invitați "să pedaleze prin oraș ca să învingă diabetul și obezitatea"

05 Oct 2017 10:07
Ploieștenii sunt invitați "să pedaleze prin oraș ca să învingă diabetul și obezitatea"
Primăria municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația Diabeticilor din Prahova, vă invită sa participați duminică, 8 octombrie 2017, la evenimentul THE FUN RIDE.

Derulată sub motto-ul "Pedalăm prin Ploiești ca să învingem diabetul și obezitatea", acțiunea are drept scop promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc eficient de luptă împotriva obezității și a diabetului între tineri.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești, o cursă prin care se dorește să se atragă atenția asupra rolului mișcării și sportului pe bicicletă în reglarea glicemiei, prevenirea diabetului, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale.

Traseul propus pentru biciclete este următorul: Sala Sporturilor " Plăieșilor " Rudului " Maramureș " B-dul Republicii " Mc Donald’s Nord, retur B-dul Republicii " Tache Ionescu " Mărășești " Sala Sporturilor, startul plecării în cursă urmând să aibă loc la ora 11.30.

De asemenea, în Parcul Tineretului va fi amenajat un cort unde, în cursul dimineții, între orele 10.00 și 11.00, cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia, tensiunea și greutatea.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului "Ploiești spune DA pentru sănătatea TA" și este finanțat de Municipiul Ploiești. Parteneri: Școala Postliceală Sanitară Thoma Ionescu și Coaliția COPAC . Sponsori: Polisano Pharmaceuticals, Sanofi Romania, Roche Romania, Estrade Distribution(Fora).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731