Ploiesti: cand se depun formularele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire

26 Sep 2017 16:53
Ploiesti: cand se depun formularele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire
Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetățenii Municipiului Ploiești că, începând cu data de 03.10.2017, se va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2017 " 2018.

Astfel, administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinței energie termică furnizată în sistem centralizat, pot ridica aceste formulare din următoarele puncte:
- sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare, Piața Eroilor nr.1A,
- sediul S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A
- Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.
Totodată, cetățenii care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, lemne sau energie electrică, le pot prelua direct de la:
- sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare, Piața Eroilor nr. 1A;
- la Centrele de informare pentru cetățeni si recreere pentru pensionari:
 Str. Mihai Bravu nr.214, bl. 24B, parter;
 Str. Înfrățirii nr.5A, bl.67 bis;
 Str. Măgurii nr.2;
 Cartier 9 Mai " fosta Stație Hidrofor
 Str. Cătinei nr.17A.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor se va face începând cu data de 03.10.2017, la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare, Piața Eroilor nr.1A, după următorul program:
- marți 8³° - 16³º
- miercuri 8³° - 16³º
- joi 8³º - 16³°
- vineri 8³º - 14º°

Informații suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar se pot obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, http://asscploiesti.ro/ sau la numărul de telefon 0749160761.
foto: Viata Libera

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671