Ploiesti: cand se depun formularele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire

26 Sep 2017 16:53
Ploiesti: cand se depun formularele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire
Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetățenii Municipiului Ploiești că, începând cu data de 03.10.2017, se va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2017 – 2018.

Astfel, administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinței energie termică furnizată în sistem centralizat, pot ridica aceste formulare din următoarele puncte:
• sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare, Piața Eroilor nr.1A,
• sediul S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A
• Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.
Totodată, cetățenii care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, lemne sau energie electrică, le pot prelua direct de la:
• sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare, Piața Eroilor nr. 1A;
• la Centrele de informare pentru cetățeni si recreere pentru pensionari:
 Str. Mihai Bravu nr.214, bl. 24B, parter;
 Str. Înfrățirii nr.5A, bl.67 bis;
 Str. Măgurii nr.2;
 Cartier 9 Mai – fosta Stație Hidrofor
 Str. Cătinei nr.17A.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor se va face începând cu data de 03.10.2017, la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare, Piața Eroilor nr.1A, după următorul program:
- marți 8³° - 16³º
- miercuri 8³° - 16³º
- joi 8³º - 16³°
- vineri 8³º - 14º°

Informații suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar se pot obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, http://asscploiesti.ro/ sau la numărul de telefon 0749160761.
foto: Viata Libera

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634