Ploiești Jazz Trio by Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiești vă invită duminică la concertul ce va avea loc înainte de deschiderea noii stagiuni! Află și când reîncep spectacolele instituției!

26 Aug 2017 18:15
Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești anunță un Concert Extraordinar de Deschidere a Stagiunii Aniversare 2017-2018 care face parte din Festivalul Internațional "George Enescu", ediția 2017 " FESTIVALUL "ZILELE FILARMONICII 65".

Dirijor: Radu Postăvaru
Soliști: Câștigătorii Premiilor I la secțiunile de interpretare ale Concursului "George Enescu", ediția 2014
Ștefan Tarara (Germania) " vioară
Eun-Sun Hong (Coreea de Sud) " violoncel
Josu de Solaun (Spania) " pian

Program:
Paul Constantinescu "Triplul Concert pentru vioară, violoncel, pian și orchestră
George Enescu ""Nocturna" pentru pian și orchestră, orchestrație Sorin Petrescu
Paul Constantinescu ""Simfonia Ploieșteană"" prima audiție 1961 " 56 de ani
Concertul va avea loc pe 14 septembrie.
Înainte de deschiderea noii stagiuni, pe 27 august, începând cu ora 17.00 Ploiesti Jazz Trio by Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiesti va avea un concert de prezentare al trupei inainte de inceperea stagiunii! Vorbim despre noii colegi ai orchestrei filarmonicii care au pregătit suprize interesante și pentru concertele viitoare ale instituției.
Pe pagina web și pe cea de Facebook a filarmonicii ploieștene veți putea deja afla care sunt concertele pregătite de orchestra instituției pentru toată stagiunea, până în iunie 2018.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677