Ploiești Jazz Trio by Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiești vă invită duminică la concertul ce va avea loc înainte de deschiderea noii stagiuni! Află și când reîncep spectacolele instituției!

26 Aug 2017 18:15
Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești anunță un Concert Extraordinar de Deschidere a Stagiunii Aniversare 2017-2018 care face parte din Festivalul Internațional „George Enescu”, ediţia 2017 – FESTIVALUL „ZILELE FILARMONICII 65”.

Dirijor: Radu Postăvaru
Soliști: Câștigătorii Premiilor I la secțiunile de interpretare ale Concursului „George Enescu”, ediția 2014
Ștefan Tarara (Germania) – vioară
Eun-Sun Hong (Coreea de Sud) – violoncel
Josu de Solaun (Spania) – pian

Program:
Paul Constantinescu –Triplul Concert pentru vioară, violoncel, pian și orchestră
George Enescu –„Nocturna” pentru pian și orchestră, orchestrație Sorin Petrescu
Paul Constantinescu –„Simfonia Ploieșteană”– prima audiție 1961 – 56 de ani
Concertul va avea loc pe 14 septembrie.
Înainte de deschiderea noii stagiuni, pe 27 august, începând cu ora 17.00 Ploiesti Jazz Trio by Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiesti va avea un concert de prezentare al trupei inainte de inceperea stagiunii! Vorbim despre noii colegi ai orchestrei filarmonicii care au pregătit suprize interesante și pentru concertele viitoare ale instituției.
Pe pagina web și pe cea de Facebook a filarmonicii ploieștene veți putea deja afla care sunt concertele pregătite de orchestra instituției pentru toată stagiunea, până în iunie 2018.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434