Ploiestiul, prezentat intr-un scurt film realizat de Casa de Cultura a Studentilor - VIDEO

06 Jul 2020 09:13
Ploiestiul, prezentat intr-un scurt film realizat de Casa de Cultura a Studentilor - VIDEO
Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti vă invităm la o plimbare prin urbea lui Nenea Iancu pentru a descoperi lucruri neștiute despre minunatele simboluri care creează frumusețea unui oraș despre care credem că știm totul și care ne surprinde la fiecare pas.
“Proiectul „PLOIEȘTI, DIN DRAGOSTE PENTRU UN ORAȘ PLIN DE VIAȚĂ ȘI DE ISTORIE”, inițiat din dorința de a oferi ploieștenilor care își iubesc orașul cât mai multe repere, își propune stimularea interesului tinerilor și nu numai, pentru istoria și valorile Ploieștiului și va fi continuat cu prezentarea și a altor obiective istorice ale orașului.
Filmul este prezentat pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Ploiești
Filmarea, procesarea și montajul au fost realizate de Mihai Asofie, cu sprijinul „M&M STUDIO ART”.
Voice Over: Răzvan Encuna – actor al Teatrului Studențesc „Moft”, au transmis, printr-un comunicat de presa, reprezentantii Casei de Cultura a Stidentilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291