PMP a adunat peste 1 milion de semnături de susținere pentru revenirea la alegerea primarului în 2 tururi

15 Oct 2018 14:24
PMP a adunat peste 1 milion de semnături de susținere pentru revenirea la alegerea primarului în 2 tururi
Proiectul de lege al PMP, a trecut de Senat si urmează să se dezbată în Camera Deputaților.
De asemenea proiectul de lege al PMP privind reducerea numărului de parlamentari la 300, a trecut de Senat și urmează să fie votat în Camera Deputaților.
PMP cere punerea cât mai urgent pe ordinea de zi a celor 2 proiecte de lege.
"Vom merge cu acest mesaj în Parlament. Legea cu privire la modificare Legii 115/2015 privind alegerea administrației publice locale a fost depusă de PMP încă din 2016. Această inițiativă legislativă a fost adoptată de Senat, deci legea cu privire la alegerea primarilor în două tururi a trecut de Senat. Acum vom merge cu cele un milion de semnături în Parlament, pentru a le cere și deputaților să voteze revenirea la alegerea primarului în două tururi", a declarat, sâmbătă, la sediul central al PMP, președintele partidului, Eugen Tomac.
sursa Comunicat de presa PMP
foto Gazeta Oltului

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677