PMP: ”Pensiile speciale sunt furt. Noi le desființăm”

17 Nov 2020 15:16
PMP: ”Pensiile speciale sunt furt. Noi le desființăm”
Comunicat de presă PMP Prahova:
”Suntem singura formațiune parlamentară care susține în mod sincer desființarea pensiilor speciale! Aceste pensii consumă nejustificat banii plătiți de români prin taxe și impozite și înseamnă, în opinia noastră, furt.
Singura excepție pe care o tolerăm sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, care și-au făcut datoria față de România și față de români: foștii veterani de război și foștii deținuți politici.
Spre deosebire de alte partide care pretind că susțin desființarea acestor pensii aberante, noi nu folosim trucuri legislative care permit Curții Constituționale să respingă desființarea sau impozitarea. Am promovat, încă din 2018 un proiect de lege de desființare a pensiilor speciale.
Președintele nostru, Eugen Tomac, este primul parlamentar care a anunțat public că renunță la acest cadou nemeritat făcut de un stat măcinat de corupție instituțională.
Mișcăm România prin fapte, nu prin vorbe, cu sinceritate și renunțând la ipocrizie. Suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572