PMP: "Dragnea trebuie să dispară din peisajul politic românesc"

22 Sep 2017 22:06
Partidul Mișcarea Populară cere demisia de urgență a ministrului Sevil Shhaideh atât din funcția de viceprim-ministru, cât și din cea de ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.
Printr-un comunicat de presa, PMP arata ca "Liviu Dragnea este responsabil pentru toate numirile catastrofale din Guvern".
"În vremea odiosului Guvern USL, ministrul Relu Fenechiu a fost săltat direct din scaunul de ministru și dus la pușcărie. Sperăm, deși senzația de deja-vu există, ca situația să nu se mai repete.
Problema majoră nu este însă demisia doamnei Sevil Shhaideh, ci stăpânul PSD Liviu Dragnea. Tot ce atinge Dragnea, toți oamenii săi de încredere pe care îi numește în funcții-cheie, ajung, într-un moment sau altul, la DNA. Liviu Dragnea este responsabil pentru toate numirile catastrofale din Guvern. Să nu uităm că, în decembrie 2016, el a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru. Astăzi înțelegem și de ce o susținea cu atâta tărie: îi era îndatorat. Tot Liviu Dragnea e responsabil de urcarea în funcția de ministru al Educației a unei catastrofe pentru învățământul românesc– Liviu Pop.
Liviu Dragnea este și autorul unei premiere în viața politică românească: este primul șef de partid aflat la putere care își demite propriul Guvern (Guvernul Grindeanu) doar pentru a scăpa de cel care ocupa funcția de prim-ministru, deoarece acesta nu îi mai asculta ordinele. Tot el a fost și creierul unei altei premiere politice: este șeful de partid cu cele mai remaniate Cabinete", se arata in comunicatul de presa al PMP.
Pentru toată instabilitatea politică din ultima perioadă, pentru toate gafele guvernamentale care adâncesc prăpastia în care se află economia românească, Liviu Dragnea trebuie să răspundă și să dispară din peisajul politic românesc.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000