PMP Prahova: modernizarea parcului auto și rezolvarea problemelor financiare ale societății de transport în comun din Ploiești trebuie să se numere printre prioritățile primăriei

19 Feb 2018 09:33
PMP Prahova: modernizarea parcului auto și rezolvarea problemelor financiare ale societății de transport în comun din Ploiești trebuie să se numere printre prioritățile primăriei
Printr-o postare pe pagina oficiala de pe o retea de socilializare, PMP Prahova face precizari cu privire la abtinerea a celor doi consilieri locali PMP de la votul final asupra bugetuli Ploiestiului.

"Vineri seara, colegii noștri consilieri locali ai PMP, Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog, s-au abținut de la votul final asupra bugetului municipiului Ploiești. Noi considerăm că, în 2018, modernizarea parcului auto și rezolvarea problemelor financiare ale societății de transport în comun din Ploiești trebuie să se numere printre prioritățile primăriei. Nu ne mai permitem riscul ca ploieștenii să rămână fără transport în comun din cauza nepăsării administrației! Pe acest temei, consilierii noștri locali au formulat două amendamente prin care ar fi fost transferate suma de 5 milioane de lei, de la "hale și piețe", și 3 milioane de lei, de la "salubritate", pentru achiziționarea de autobuze noi. Din păcate, PSD și ALDE și-au unit forțele și au respins aceste amendamente, preferând să țină acești bani în "găurile negre" de la "piețe" ori de la "salubritate". Nu ne dăm însă bătuți. Le vom cere celor de la "piețe" un raport trimestrial asupra modului în care au fost cheltuite sumele imense pe care le au la dispoziție și care lipsesc zone-cheie din administrația ploieșteană de fondurile atât de necesare dezvoltării", scrie pe pagina oficiala a PMP Prahova.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677