PMP Prahova prezintă candidații la alegerile parlamentare

14 Nov 2020 11:40
PMP Prahova prezintă candidații la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie. Astăzi este vorba despre ALEXANDRA BRAN, care candidează ca senator și MIHAI SEVERIAN DRAGOMIR, candidat ca și deputat.
Alexandra Bran are 37 de ani și este licențiată în drept.
”Una dintre cele mai promițătoare figuri tinere din politica prahoveană. Are 37 de ani, este licențiată în drept, membru al Academiei din Roma și absolventă a Institutului Diplomatic Român în două domenii: politică externă și diplomație, precum și securitate internațională. Alexandra Bran, o brezeancă get-beget, a fost viceprimar al orașului natal în ultimii patru ani. „Oamenii educați, bine-crescuți, cu dragoste de semeni și de carte nu trebuie să stea departe de politică. Cu astfel de oameni mișcăm țara, județul și orașul către un viitor mai bun”. Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine”, transmite PMP Prahova.
Mihai Severian Dragomir are 41 de ani și este de profesie inginer zootehnist.
” Ploieștean în vârstă de 41 de ani, de profesie inginer zootehnist, cu o vastă experiență în domeniul agri-business-ului. S-a specializat pe zona fondurilor europene destinate agriculturii, fiind, timp de 2 ani, directorul Oficiului pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OFIR) Prahova. „Fermierul român este unul dintre cei mai competitivi din lume. Datoria noastră este să-l ajutăm să-și valorifice potențialul personal și al țării. Din Parlament, mă voi bate pentru acest lucru”. Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine”, arată PMP Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572