PMP Prahova prezintă candidații la alegerile parlamentare (2)

15 Nov 2020 10:20
La comanda PMP Organizatia Prahova, CUI MF: 11200012
PMP Prahova vă prezintă, astăzi, alți doi candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind vorba despre Rodica Cioc și Viorel Vuță, ambii candidați la Camera Deputaților.
Rodica Cioc este din Boldești Scăeni și are 49 de ani.
"O doamnă din Boldești-Scăeni care nu a mai ocupat niciodată funcții publice. Are 49 de ani, doi copii și este de profesie economist. Ca și ceilalți candidați din echipa PMP-Prahova, își propune să fie vocea oamenilor din județ în Parlament. "Provin din mediul privat, am propria firmă de contabilitate, deci sunt un om cu picioarele pe pământ, mereu în contact cu realitățile prahovenilor. Oamenii vor ca vocea lor să fie auzită și respectată". Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine", transmite PMP Prahova.
Viorel Vuță are 38 de ani și este manager la o mare companie.
"Are 38 de ani, două fete și manager de transport la o mare companie. Știe ce înseamnă greutățile birocratice din România, dar este convins că, alegând oameni buni în funcțiile publice, lucrurile se pot schimba în bine.
"Am pornit de jos și am răzbit prin muncă și, zic eu, corectitudine. Astăzi, politicienii nu se ridică mereu la înălțimea poporului, dar putem mișca România dacă alegem oameni buni, muncitori și cinstiți". Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine", arată PMP Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677