PMP Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești

28 Sep 2018 13:00
PMP Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești
Printr-o postare pe Facebook, liderul PMP Prahova, Catalina Bozianu, anunta ca Partidul Mișcarea Populară-Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești, de la 2 lei, la 2,5 lei și a abonamentului valabil pe o zi de la 4 lei, la 6 lei. "În ședința Consiliului local, colegii noștri Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu au fost singurii care au votat împotriva unei hotărâri adoptate, din păcate, cu voturile consilierilor PSD-ALDE.
Considerăm această măsură o bătaie de joc la adresa ploieștenilor, în condițiile în care preocuparea primăriei și a consiliului local pentru calitatea serviciilor de transport public este minimă. A acoperi din banii ploieștenilor incompetența și dezinteresul autorităților credem că este inacceptabil", arata Bozianu.

foto Cătălina Bozianu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
unde se pot dona haine si jucarii
Curs valutar
EUR Euro 4.7260 0.0011
USD Dolarul SUA 4.2193 -0.0048
GBP Lira sterlina 5.3065 0.0140
CHF Francul elvetian 4.2262 0.0040
XAU Gramul de aur 182.0719 -0.5607