PMP Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești

19 Feb 2019 03:30
PMP Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești
Printr-o postare pe Facebook, liderul PMP Prahova, Catalina Bozianu, anunta ca Partidul Mișcarea Populară-Prahova s-a opus, ieri, majorării prețului călătoriei cu mijloacele de transport în comun din Ploiești, de la 2 lei, la 2,5 lei și a abonamentului valabil pe o zi de la 4 lei, la 6 lei. "În ședința Consiliului local, colegii noștri Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu au fost singurii care au votat împotriva unei hotărâri adoptate, din păcate, cu voturile consilierilor PSD-ALDE.
Considerăm această măsură o bătaie de joc la adresa ploieștenilor, în condițiile în care preocuparea primăriei și a consiliului local pentru calitatea serviciilor de transport public este minimă. A acoperi din banii ploieștenilor incompetența și dezinteresul autorităților credem că este inacceptabil", arata Bozianu.

foto Cătălina Bozianu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612