Politia Romana, despre Ambulanta Neagra: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

17 Feb 2019 06:18
Politia Romana, despre Ambulanta Neagra: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
Printr-o postare pe Facebook, Politia Romana atrage atentia, in cazul ambulantei negre care fura copii, ca in România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
" Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.
MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.
ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.
Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o", scrie Politia Romana.
Oamenii legii fac apel ca mesajele false sa nu fie distribuite pe rețelele de socializare mesaje. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566