Politia Romana, despre Ambulanta Neagra: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

23 Jul 2018 06:55
Politia Romana, despre Ambulanta Neagra: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
Printr-o postare pe Facebook, Politia Romana atrage atentia, in cazul ambulantei negre care fura copii, ca in România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
" Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.
MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.
ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.
Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o", scrie Politia Romana.
Oamenii legii fac apel ca mesajele false sa nu fie distribuite pe rețelele de socializare mesaje. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709