Polițiștii din Ploiești alături de cei din Buzău au efectuat percheziții la locuințele unor traficanți de droguri

30 Aug 2017 16:11
Polițiștii din Ploiești alături de cei din Buzău au efectuat percheziții la locuințele unor traficanți de droguri
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 6 percheziţii pe raza judeţului Buzău, la locuinţele mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.


La data de 24 august a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani, bănuite de cultivarea şi comercializarea plantelor de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 - august 2017, cei în cauză ar fi procurat şi cultivat mai multe plante de cannabis pe care le-ar fi valorificat şi oferit spre vânzare, pe raza judeţului Buzău.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe plante de cannabis, două grindere pentru tocat materia vegetală, două cântare electronice şi 5 telefoane mobile.

Şase persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Buzău.

Faţă de o persoană, în vârstă de 33 ani, instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alte două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti din cadrul S.C.C.O. Buzău, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Buzău.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://newspascani.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634