Polițiștii din Ploiești alături de cei din Buzău au efectuat percheziții la locuințele unor traficanți de droguri

30 Aug 2017 16:11
Polițiștii din Ploiești alături de cei din Buzău au efectuat percheziții la locuințele unor traficanți de droguri
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău și Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 6 percheziții pe raza județului Buzău, la locuințele mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.


La data de 24 august a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău și Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la persoane cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani, bănuite de cultivarea și comercializarea plantelor de cannabis.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2015 - august 2017, cei în cauză ar fi procurat și cultivat mai multe plante de cannabis pe care le-ar fi valorificat și oferit spre vânzare, pe raza județului Buzău.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe plante de cannabis, două grindere pentru tocat materia vegetală, două cântare electronice și 5 telefoane mobile.

Șase persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Buzău.

Față de o persoană, în vârstă de 33 ani, instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de alte două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști din cadrul S.C.C.O. Buzău, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T " Biroul Teritorial Buzău.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Buzău.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://newspascani.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671