Polițiștii locali din Ploiești, băgați în ședință de edil

12 Sep 2019 16:15
Polițiștii locali din Ploiești, băgați în ședință de edil
Primarul municipiului Ploiești, a convocat, astăzi, o întâlnire de lucru, care s-a desfășurat la Sala Europa din Palatul Administrativ, și la care au participat reprezentanții Poliției Locale Ploiești, alături de cei ai mai multor direcții sau servicii subordonate primăriei.
Tema principală a întâlnirii a constituit-o activitatea Poliției Locale Ploiești, precum și îmbunătățirea colaborării acestei instituții cu celelalte servicii din cadrul administrației publice ploieștene, anunta Primaria Ploiesti.
"Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, și-a arătat preocuparea față de activitatea Poliției Locale Ploiești, exprimându-și, în același timp, îngrijorarea față de atitudinea necorespunzătoare pe care unii dintre angajați o manifestă în legătură cu numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor. Astfel, au fost puse în discuție o serie de probleme cu care comunitatea ploieșteană se confruntă în ultima vreme, cum ar fi: problema deșeurilor și a autovehiculelor abandonate ilegal pe domeniul public, parcarea necorespunzătoare a autovehiculelor în oraș, precum și prezența în trafic a atelajelor hipo (căruțe)", arata sursa citata.
Edilul șef a solicitat o atitudine pro activă, profesionistă și nediscreționară în teren, prin întărirea controalelor în zonele cunoscute cu probleme, eficientizarea timpului de intervenție la solicitările ploieștenilor.
Pe de alta parte, si polițiștii locali au prezentat conducerii municipalității problemele cu care se confruntă în activitatea lor, dar și o serie de propuneri pentru eficientizarea acestui serviciu public.

"Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a declarat, în acest context, că a solicitat, în mod expres, conducerii Poliției Locale Ploiești modificarea actului normativ local, care reglementează cuantumul amenzilor, în vederea majorării acestora, în scopul diminuării faptelor contravenționale.
De asemenea, a cerut tuturor reprezentanților serviciilor prezente la întâlnire îmbunătățirea colaborării la nivel inter-instituțional, în vederea eliminării sincopelor existente, în prezent, în activitate", anunta Primaria Ploiesti.
In cazul in care activitatea Politiei Locale Ploiesti nu va fi una multumitoare, edilul municipiului anunta ca va lua masuri drastice.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677