Polițiștii prahoveni au derulat o activitate de informare cu privire la riscul producerii de accidente de circulație, în parcarea unui mall din Ploiești

15 Dec 2017 17:17
Vineri, 15 decembrie a.c., polițiștii prahoveni au desfășurat activități de informare a publicului cu privire la riscul producerii de accidente de circulație.
Acțiunea a avut loc în parcarea unui centru comercial din Ploiești, cu participarea mai multor polițiști de prevenire a criminalității și polițiști rutieri, precum și din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi.
Pentru a prezenta cât mai edificator urmările ce pot surveni în cazul producerii unui accident rutier, polițiștii s-au folosit de planșe fotografice realizate la cercetarea la fața locului în urma producerii unor incidente rutiere, precum și de un autoturism avariat într-un accident, transportat la locul desfășurării acțiunii.
Totodată, au fost distribuite materiale tipărite cu caracter informativ preventiv celor prezenți.

De asemenea, polițiștii se vor afla în permanență la datorie pe arterele rutiere prahovene, acționând pentru prevenirea și combatetrea incidentelor de trafic.

Readucem în atenția tuturor necesitatea adoptării în permanență a unei conduite rutiere preventive, care elimină în mare măsură riscul implicării în accidente de circulație.
Respectați regulile, fiți întodeauna prudenți și manifestați-vă politicis în trafic!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677