Porci mistreți morți după ce au fost otrăviți, în Prahova

28 Aug 2017 14:30
Porci mistreți morți după ce au fost otrăviți, în Prahova
Un localnic a găsit recent mai mulți porci mistreți morți pe malul unei văi din comuna prahveană Gornet Cricov. Acesta i-a anunțat imediat pe reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv care la rândul lor i-au alertat pe cei de la Direcția Sanitar Veterinară și de la poliție și au ridicat cadavrele mistreților.
Potrivit directorului DSV Prahova, Mihai Terecoasă, analizele au ieșit negative la pesta porcină, însă din cele de la toxicologie a rezultat că cei cinci porci mistreți găsiți morți au fost otrăviți.

" Noi am recoltat probe și am făcut analize care au fost gata ieri ( duminică n.r.). Din analizele toxicologice a reieșit că mistreții au fost otrăviți cu Furadan", a spus Terecoasă.

Se pare că animalele otrăvite au fost găsite pe proprietatea unui localnic și apoi au fost aruncate în locul în care au fost descoperite.
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au deschis un dosar penal în acest caz.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://robwardwildlifephotography.blogspot.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791