Porcii mistreți și urșii, "teroriștii" din Sinaia

28 Jun 2017 09:44
A fost zarvă mare, ieri seară, în Sinaia. În spatele unui hotel din stațiune, aflat lângă pădure, și-au făcut apariția doi urși. Animalele au coborât, cel mai probabil, în căutare de hrană, având în vedere că se îndreptau spre tomberoanele de gunoi. " În fiecare seară vin. Coboară din pădure după mâncare. Turiștii nu s-au speriat", ne-a povestit un localnic
În toiul nopții, în parcul din centrul stațiunii, și-au făcut apariția doi porci mistreți. Și aceștia erau se pare înfometați având în vedere că au dat iama în tomberoane. " Au fost prin centru, prin parc, am murit de frică. M-am speriat când i-am văzut", ne-a declarat o tânără.

COMENTARII

64x64

Boaca

Cum sa nu vina bietele animale flamande dupa hrana, cand primarul si gasca lui de HOTI fura pana si banii destinati alimentatiei animalelor??!! Exista o suma alocata in fiecare luna pentru hrana animalor salbatice. Unde sunt banii? In buzunarul primarului si rudelor sale angajate pe pile si spagi! Unde e hrana?! Nu e!! Si va mirati ca bietii ursi si mistreti coboara sa caute in tomberoane? Rusine Sinaia! Te-ai lasat pe mana unui primar " minoritar" si asta se vede! Rusine pentru orasul regal! Pacat!!!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438