Porcii mistreți și urșii, "teroriștii" din Sinaia

28 Jun 2017 09:44
A fost zarvă mare, ieri seară, în Sinaia. În spatele unui hotel din stațiune, aflat lângă pădure, și-au făcut apariția doi urși. Animalele au coborât, cel mai probabil, în căutare de hrană, având în vedere că se îndreptau spre tomberoanele de gunoi. " În fiecare seară vin. Coboară din pădure după mâncare. Turiștii nu s-au speriat", ne-a povestit un localnic
În toiul nopții, în parcul din centrul stațiunii, și-au făcut apariția doi porci mistreți. Și aceștia erau se pare înfometați având în vedere că au dat iama în tomberoane. " Au fost prin centru, prin parc, am murit de frică. M-am speriat când i-am văzut", ne-a declarat o tânără.

COMENTARII

64x64

Boaca

Cum sa nu vina bietele animale flamande dupa hrana, cand primarul si gasca lui de HOTI fura pana si banii destinati alimentatiei animalelor??!! Exista o suma alocata in fiecare luna pentru hrana animalor salbatice. Unde sunt banii? In buzunarul primarului si rudelor sale angajate pe pile si spagi! Unde e hrana?! Nu e!! Si va mirati ca bietii ursi si mistreti coboara sa caute in tomberoane? Rusine Sinaia! Te-ai lasat pe mana unui primar " minoritar" si asta se vede! Rusine pentru orasul regal! Pacat!!!

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677