Portarul Nicolai Cebotari a semnat cu FC Petrolul Ploiești un angajament valabil până la finalul acestui sezon

11 Sep 2020 19:35
Portarul Nicolai Cebotari  a semnat cu FC Petrolul Ploiești un angajament valabil până la finalul acestui sezon
Portarul Nicolai Cebotari este ultimul sosit în tabăra "galben-albastră", el semnând, cu FC Petrolul Ploiești, un angajament valabil până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire în cazul promovării.

În vârstă de 23 ani, Cebotari (1.84 metri) s-a născut la Chișinău, având și cetățenie română, iar ultima parte a junioratului a făcut-o în Portugalia, la Leiria. De acolo a trecut, pentru o scurtă perioadă, în 2017, la gruparea bulgară Botev Vratsa, după care a revenit în țara natală, la FC Sfîntul Gheorghe.

După o primă experiență în România, la Farul Constanța, a fost transferat, în 2018, de către Sheriff Tiraspol și, mai apoi, împrumutat la FC Sfântul Gheorghe, formație pentru care a fost titular în ultimele două stagiuni ale primului eșalon din Republica Moldova. Cu selecții la reprezentativele de juniori și "U21" ale țării sale, Cebotari a făcut parte, la începutul acestei luni, din lotul naționalei de seniori a Moldovei pentru meciurile cu Kosovo și Slovenia, din cadrul UEFA Nations League, fiind rezervă la ambele întâlniri.

Recent, noul goalkeeper al formației noastre a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei dintre Shakhtior Soligorsk (Belarus) și FC Sf. Gheorghe, contând pentru turul întâi preliminar al Europa League. Moldovenii s-au calificat după loviturile de departajare, Cebotari reușind să pareze unul dintre penaltiurile executate de către gazde.
sursa FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677