Poșta Română deschide o nouă rută poștală rutieră: București - Milano

23 Sep 2020 14:49
Poșta Romănă continuă să își extindă rețeaua rutieră la nivel european. După Bulgaria, Serbia, Ungaria și Germania, a venit, astăzi, rândul Italiei.
Astfel, operatorul național de servicii poștale a inaugurat o nouă cursă poștală auto: București " Milano și retur. Aceasta va asigura schimbul de trimiteri poștale cu origine Italia și destinație România. Primul transport efectuat cu mașina Poștei Române a ajuns, deja, spre Milano încărcată cu peste o tonă de trimiteri poștale.
"Situația fără predecent care a bulversat societatea anul acesta iar, pe langă alte restricții, au fost închise aeroporturile și au apărut, astfel, întârzieri necontrolabile, ne-a obigat să găsim soluții alternative de transport pentru a putea livra la destinație trimiterile clienților Poștei Române. Așa am decis înființarea unei noi curse auto pe ruta București " Milano și retur. Ne dorim, în felul acesta, să ne putem duce la îndeplinire misiunea nostră, aceea de a creea punți intre oameni", a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al companiei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677