PPU (social-liberal) fuzionează cu Partidul Re:Start România. Grațiela Gavrilescu: Porțile noastre sunt deschise pentru toți cei care iubesc România!

11 Aug 2021 14:05
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și Partidul Re:Start România vor fuziona prin absorbție, se anunță prin intermediul unui comunicat de presă. Fuziunea a fost adoptată de membrii Re:Start și urmează să fie oficializată prin vot și de către umaniști, în cadrul unui congres extraordinar ce va avea loc online pe 26 august.
Cele două formațiuni politice și-au stabilit o serie de priorități, printre care se regăsesc oprirea abuzurilor statului asupra cetățenilor, dezvoltarea clasei de mijloc și stimularea afacerilor de familie, dar și promovarea doctrinei umanismului pragmatic, care propune un sistem social nou, bazat pe valoarea fiecărui individ.
“Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a dat dovadă de echilibru și maturitate prin toate deciziile pe care le-a luat și nici aceasta, de a fuziona cu Partidul Re:Start România nu face excepție. Porțile noastre au fost și vor rămâne deschise pentru pentru toți oamenii politici care au dovedit că iubesc România și că le pasă de români! Celor cu credință în Dumnezeu și respect pentru istoria noastră. Celor care susțin excelența și ei înșiși tind către ea. Celor care militează, cu orice preț, pentru adevăr și dreptate, cu altruism și empatie pentru semeni. Astfel de colegi avem deja și ne dorim să ni se alăture și în continuare, pentru a deveni și mai puternici pe scena politică!”, a declarat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677