PPU (social-liberal) fuzionează cu Partidul Re:Start România. Grațiela Gavrilescu: Porțile noastre sunt deschise pentru toți cei care iubesc România!

11 Aug 2021 14:05
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și Partidul Re:Start România vor fuziona prin absorbție, se anunță prin intermediul unui comunicat de presă. Fuziunea a fost adoptată de membrii Re:Start și urmează să fie oficializată prin vot și de către umaniști, în cadrul unui congres extraordinar ce va avea loc online pe 26 august.
Cele două formațiuni politice și-au stabilit o serie de priorități, printre care se regăsesc oprirea abuzurilor statului asupra cetățenilor, dezvoltarea clasei de mijloc și stimularea afacerilor de familie, dar și promovarea doctrinei umanismului pragmatic, care propune un sistem social nou, bazat pe valoarea fiecărui individ.
“Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a dat dovadă de echilibru și maturitate prin toate deciziile pe care le-a luat și nici aceasta, de a fuziona cu Partidul Re:Start România nu face excepție. Porțile noastre au fost și vor rămâne deschise pentru pentru toți oamenii politici care au dovedit că iubesc România și că le pasă de români! Celor cu credință în Dumnezeu și respect pentru istoria noastră. Celor care susțin excelența și ei înșiși tind către ea. Celor care militează, cu orice preț, pentru adevăr și dreptate, cu altruism și empatie pentru semeni. Astfel de colegi avem deja și ne dorim să ni se alăture și în continuare, pentru a deveni și mai puternici pe scena politică!”, a declarat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376