PPU (social-liberal), scor-record în Prahova/Marius Constantin, candidatul umanist la Primăria Băicoi, a câștigat cel de-al doilea mandat cu 77% din voturile valabil exprimate

29 Sep 2020 11:17
PPU (social-liberal), scor-record în Prahova/Marius Constantin, candidatul umanist la Primăria Băicoi, a câștigat cel de-al doilea mandat cu 77% din voturile valabil exprimate
Marius Constantin, candidatul umanist la Primăria Băicoi, a câștigat cel de-al doilea mandat cu 77% din voturile valabil exprimate.
Realizările sale substanțiale din primul mandat, proiectele asumate pentru următorii patru ani și principiile umaniste i-au asigurat lui Marius Constantin unul dintre cele mai mari scoruri electorale la nivel național.
Dimensiunea impresionantă a acestei victorii este subliniată inclusiv de diferența dintre candidatul umanist și cel de-al doilea clasat, candidatul PNL, între care este o prăpastie de 55 de procente, iar ceilalți competitori s-au pierdut în zona pragului de 5%.
Referindu-se la succesul colegului său umanist, deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele PPU (social-liberal) Prahova, a declarat:
„Marius Constantin este un reper național de administrație performantă. Modelul său de succes, care va continua și îi va surprinde pe mulți, ar trebui multiplicat la nivelul întregii țări și am convingerea că în fiecare administrație locală condusă de umaniști se vor obține rezultate comparabile cu cele de la Băicoi”.
sursa comunicat de presă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237