Prahova: 70,89% rata de promovabilitate la bac, dupa contestatii. Încă o elevă a obținut media 10, dupa recorectarea lucrărilor

19 Feb 2019 17:38
Prahova: 70,89% rata de promovabilitate la bac, dupa contestatii. Încă o elevă a obținut media 10, dupa recorectarea lucrărilor
În urmă cu puțin timp au fost afișate rezultatele la bacalaureat, în urma soluționării contestațiilor. La nivelul județului Prahova elevii au cerut recorectarea a 1098 de lucrări. Potrivit noilor medii obținute, încă 104 elevi din județ au promovat examenul. Asta înseamnă că în Prahova rata de promovabilitate după rezolvarea contestațiilor este de 70,89%. Printre elevii care s-au ales cu note mai mari după contestații se numără și o elevă de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale Ploiesti care a reușit să obțină media maximă după contestații. Este vorba despre Andreea Mihăilă, care inițial obținuse nota 9:30 la limba și literatura română, iar după reconectarea lucrării, aceasta a luat 10. Cum avea si la matematică si la chimie 10, acum media ei este tot 10.

Sursa foto cu carcater ilustrativ: http://www.b365.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205