PRAHOVA: BATRANA VIOLATA SI BATUTA

01 Apr 2015 16:25
PRAHOVA: BATRANA VIOLATA SI BATUTA
Clipe de groază pentru o bătrână din localitatea prahoveană Mănești. Un individ necunoscut a intrat în casă peste femeie, noaptea. A bătut-o crunt, apoi a violat-o. Bărbatul nu a plecat până nu i-a furat si bani dar și telefonul mobil. Victimei i-a fost frică să țipe după ajutor întrucât a fost amenințată cu moartea. Oamenii din sat sunt speriați întrucât spun ei, în ultimul an patru bătrâne au fost violate iar infractorii nu au fost prinși.
Femeia nu a scos un sunet până nu s-a luminat de ziuă. Asta după ce agresorul a amenințat că o omoară dacă iese din casă. Dimineață însă a sunat la Ambulanță și a anunțat că a fost violată și bătută.
Vecinii bătrânei, în vârstă de 69 de ani, sunt îngroziți. Se pare că bărbatul, pe care victima nu l-a recunoscut, a sărit gradul după care a intrat în casă.
Polițiștii au deschis o anchetă. Au luat amprente din casa bătrânei. În plus, se pare că au adus și un câine de urmă însă până acum infractorul nu a fost găsit.
Bătrâna este văduvă. Locuiește singură în casă. Acum se află internată în Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731