PRAHOVA: CONTRABANDA CU AUR, VIDEO

31 Mar 2015 19:38
PRAHOVA: CONTRABANDA CU AUR, VIDEO
Aproximativ 7 kilograme de bijuterii din aur și argint, peste 3.000 de euro, aproximativ 26.600 de lei, peste 10 kilograme de tutun și alte bunuri au fost ridicate de polițiști, în urma perchezițiilor efectuate astăzi.
În urma celor 28 de percheziții efectuate de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor aproximativ 7 kilograme de bijuterii din aur și argint, peste 3000 de euro, aproximativ 26.600 de lei, peste 10 kg tutun și o mașină pentru confecționat țigarete.
De asemenea, nouă persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 28 de percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Prahova, Dâmbovița, Galați, Constanța și Ilfov.
Perchezițiile au fost efectuate la puncte de lucru ale unor societăți comerciale și locuințele mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și contrabandă.
Polițiștii au urmărit documentarea activității infracționale a nouă persoane, bănuite de obținerea, transformarea și scoaterea din țară, în mod fraudulos, a unor cantități semnificative de metal prețios/aur, precum și reintroducerea în România, în mod ilicit și comercializarea unor bijuterii din același material, fără înregistrarea în documentele contabile și fără achitarea taxelor și impozitelor aferente, veniturile realizate nefiind declarate.
Prejudiciul creat prin activitatea infracțională, estimat până în prezent, este de 300.000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239